Új jelszó kérése
Termékajánló
Szavazás
Melyik karácsonyi fényfüzért választanád?
Melegfehér
Hidegfehér
Színes multicolor
Piros
Kék
Pink
Türkiz
TOP termékek
Hírlevél

INESA LED

Fő kategória > INESA LEDA látás a legfőbb kincsünk, a külvilágról az információk kétharmadát szemünkkel szerezzük be. Otthon, az utcán közlekedve, nyilvános helyeken és főleg a munkahelyen a megfelelő világítás gondoskodhat arról, hogy látásunk ne károsodjon.

Évtizedeken át a takarékoskodás a fénnyel egyet jelentett a rossz fényviszonyokkal, szemrongáló neoncsövekkel, kis teljesítményű, pislákoló izzókkal. A rossz megvilágítás pedig fárasztja és megbetegíti szemünket.

LED fényforrás – a takarékos világítás forradalma

A LED fényforrások hatalmas fejlődésen mentek keresztül az elmúlt néhány évben – és ez a fejlődés töretlenül folytatódik.

A LED fényforrások alkalmazásával a takarékosság már nem jelent kevesebb fénymennyiséget vagy zavaró fényviszonyokat. A LED fényforrások barátságos színhőmérsékletűek, vibrálástól mentesek, szembarátok, határozott fényt adnak és a pénztárcánkat is kímélik.

LED fényforrás – beruházás akár évtizedekre

Az egyszer megvásárolt LED fényforrás akár 10-15 évig is szolgál minket. A hagyományos izzónál magasabb árat befektetésként kezelve sokszorosan megtérülő kiadás. A 230 voltos hálózatra szánt LED izzóknak nem kell elektromos illesztés vagy trafó. Csak becsavarjuk a régi helyére és világít és világít és világít.

LED fényforrás – el is feledkezhetünk róla

A „kicseréltem az izzót’ kifejezést nyugdíjazhatjuk, Ha egyszer beszereltük, évtizedre elfeledhetjük a fizikai teendőket. Csak felkapcsolni kell, nincs felfutási idő, bemelegedés. Azonnal teljes fényárral szolgál és a villanyóra csak olyan lassan forog, hogy felületes szemlélő észre sem veszi. Meggyőző az üzemidő, amit az INESA márka a nevével garantál. Ennyire tartós és megbízható a benne lévő elektronika. A megadott üzemidő után sem feltétlen ég ki, tovább világít bár kisebb intenzitással.

Még inkább elcsodálkozunk a felkapcsolás tízezernyi aktusán, amely a teljes élettartamára vonatkozik.

Környezettudatos fényforrások

Aki környezettudatos és szereti, ha energiaszámlája a kiadásainak kis része legyen, egyaránt LED fényforrást választ. Lecseréli a villanykörtét, a kompakt fénycsövet, az energiatakarékos égőt LED fényforrásra. A háztartásban ugyanabba az aljzatba illik az INESA gyártású E27, E14, GU10 és MR16 szabványos LED izzó.

Ipari felhasználóknak hasonlóképpen a megfelelő szabvány szerint gyártja az Inesa a LED fényforrások széles választékát.

Az INESA márka öt világrészen szerzett tekintélyt gyártmányaival. 2016-ban Magyarországon is elindítja a gyártást. A magyar központ egész Európát kiszolgáló termelési és elosztási céllal kezdte meg működését.

Az INESA korszerű, megbízható minőségű fényforrásokat állít elő. Tíz kutatóbázisa takarékos és „zöld” megoldásokat fejlesztett ki, a fenntartható energiagazdálkodást és környezetvédelmet szolgálják.

Az INESA lakossági LED-izzó termékcsalád mellett ugyanilyen modern és tartós az INESA márka LED-reflektor kínálata. Az INESA fejlesztő mérnökei az ipari felhasználókat célozzák meg a LED-csarnokvilágítás- és a LED ipari lámpa választékkal.

Közületi felhasználók igényeit INESA fényforrásokból a LED utcai lámpa és LED mennyezet világítás szériák elégítik ki. Az irodai valamint bolti megvilágításra az INESA termékei közül a LED panelek és LED mélysugárzó lámpák alkalmasak igazán.

Ezek a termékek nem élesen elkülönülő felhasználásra készültek, otthoni fürdőszobába is tökéletes választás a homogén fényt nagy területen árasztó szigetelt LED panel.

Az INESA vállalat a termékeinek minőségére joggal büszke, amit többéves garanciával támaszt alá.

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.