Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

INESA - SYLVANIA LED

Csarnok világítók Csarnok világítók
A megfelelő megvilágítás ipari telepeken és egyéb létesítményekben (csarnokvilágítás) egyaránt követelmény. A termelő/raktározó tevékenység által megkövetelt nagy belmagasság sok esetben közösségi tereknél is adottság, mint amilyen egy uszoda vagy egy zárt sportlétesítmény. Az ilyen helyiségek bevilágítása tartós emberi tartózkodás és/vagy munkavégzés szempontjából különleges feladat.
Fénycsövek Fénycsövek
A fénycső a legelterjedtebb alternatív fényforrás lett az izzószálas elődök kiváltására irodákban, közösségi helyiségekben, várókban illetve középületekben. A hagyományos fénycső gázzal töltve feszültség alatt bocsát ki fényt. Áramfogyasztási szintje alacsony, energiatakarékos, de számos előnye mellett hátrányokat is hordozott magában.
Fényforrások-izzók Fényforrások-izzók
LED izzók kerülnek mindenhova, ahol azelőtt hagyományos villanykörte világított. A régi izzólámpa a fény mellett hőt állít elő, energiát pazarol. A LED izzó tízszer-tizenötször annyi ideig világít, nem érzékeny a kapcsolgatásra és sokkal kevesebbet fogyaszt. Az E27 LED izzó ma már gond nélkül betekerhető a normál foglalatba, csakúgy, mint az E14 LED izzó a gyertyaizzók helyére. Cégünk kínálatában a ma már egyre inkább elterjedt GU10 LED izzó, vagy a tű foglalatos 12 Voltos LED reflektorok is megtalálhatók.
LED utcai lámpa LED utcai lámpa
A köztéri világítás a közterületek, közlekedési utak, parkok és jellemzően nem magántulajdonú objektumok megvilágítási igényeit szolgálja. A közbiztonság minimumán túl egyszerre kell megfelelnie a közlekedésben résztvevők eltérő igényeinek.
Mélysugárzók Mélysugárzók
Az INESA LED mélysugárzók a korábbi kompakt fénycsöves mélysugárzó lámpa megoldások kiváltására alkalmasak. A mélysugárzó világítótestek kiképzésük folytán koncentráltan csak az alattuk lévő területet világítják meg. Az INESA LED mélysugárzó energiafelhasználás szempontjából hatékony fényforrás. Korábban a fénycsöveket minden irányban történő fénykibocsátásuk miatt mélyen helyezték el fényforrásként a mélysugárzó lámpa belsejében és a lámpatest palástja szolgált ernyőző hatással. A mélysugárzó lámpa szemkáprázási hatása emiatt elenyésző volt, csak aki alatta állva felnéz, láthatja közvetlenül a nagy fénysűrűségű fényforrást.
Mennyezeti világítás Mennyezeti világítás
A LED fényforrások elterjedése a meglévő foglalatokat és lámpatesteket tovább használva a korábbi hagyományos izzók, fénycsövek egyszerű cseréjével bontakozott ki. Ezeken az alapvetően kiváltó megoldásokon túl a LED fényforrások számos korábbiaknál kedvezőbb tulajdonságait csak olyan mértékben hasznosították, mint amilyen az alacsonyabb szintű energiaigény vagy a jelentősen megnövelt életciklus előnye.
Panelek Panelek
LED panel a tipikus olyan LED világítástechnikai termékkör, amelyik nem a retrofit, vagyis a korábbi világító fényforrás kiváltásával nem minden változtatás nélkül csereszabatos. A LED panel egy új világítótest megoldás, amelyet a LED technológia fejlődése hívott életre. Nagy felületen, viszonylag kis fénysűrűséggel elegendő fényáramot lehet vele előállítani ahhoz, hogy közösségi helyiségek – mindenek előtt irodák – világítási feladatait jól elláthassa.
Por/pára mentes lámpatestek Por/pára mentes lámpatestek
Az INESA ipari lámpa termékválasztékból a por- és páramentes lámpatest gyártmányok az ipari LED világítótestek elterjedésének új szintjét jelentik.
Reflektorok Reflektorok
A közkeletűen LED reflektor néven használt ipari termékkör helyes elnevezése LED fényvető. A ’reflektor’ egyébként a régi lámpatestek azon fizikai eleme, amelyik a fényforrásnak a mögöttes területen kárba vesző fénykibocsátását tükrözve tereli a kívánatos világítási irányba.
Rendezés:
3.490,0 Ft (2.748,0 Ft + ÁFA)
1.419,0 Ft (1.117,3 Ft + ÁFA)
1.279,0 Ft (1.007,1 Ft + ÁFA)

Keresés