Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: >

Ipari LED

LED csarnokvilágítás, por- és páramentes armatúra LED fénycsővel, Kereskedelmi világítás, Iroda- és térvilágítás...

Csarnok világítók
Csarnok világítók
A megfelelő megvilágítás ipari telepeken és egyéb létesítményekben (csarnokvilágítás) egyaránt követelmény. A termelő/raktározó tevékenység által megkövetelt nagy belmagasság sok esetben közösségi tereknél is adottság, mint amilyen egy uszoda vagy egy zárt sportlétesítmény. Az ilyen helyiségek bevilágítása tartós emberi tartózkodás és/vagy munkavégzés szempontjából különleges feladat.
Fénycsövek
Fénycsövek
A fénycső a legelterjedtebb alternatív fényforrás lett az izzószálas elődök kiváltására irodákban, közösségi helyiségekben, várókban illetve középületekben. A hagyományos fénycső gázzal töltve feszültség alatt bocsát ki fényt. Áramfogyasztási szintje alacsony, energiatakarékos, de számos előnye mellett hátrányokat is hordozott magában.
LED utcai lámpa
LED utcai lámpa
A köztéri világítás a közterületek, közlekedési utak, parkok és jellemzően nem magántulajdonú objektumok megvilágítási igényeit szolgálja. A közbiztonság minimumán túl egyszerre kell megfelelnie a közlekedésben résztvevők eltérő igényeinek.
Mélysugárzók
Mélysugárzók
Az INESA LED mélysugárzók a korábbi kompakt fénycsöves mélysugárzó lámpa megoldások kiváltására alkalmasak. A mélysugárzó világítótestek kiképzésük folytán koncentráltan csak az alattuk lévő területet világítják meg. Az INESA LED mélysugárzó energiafelhasználás szempontjából hatékony fényforrás. Korábban a fénycsöveket minden irányban történő fénykibocsátásuk miatt mélyen helyezték el fényforrásként a mélysugárzó lámpa belsejében és a lámpatest palástja szolgált ernyőző hatással. A mélysugárzó lámpa szemkáprázási hatása emiatt elenyésző volt, csak aki alatta állva felnéz, láthatja közvetlenül a nagy fénysűrűségű fényforrást.