Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Fényújság LED tábla

 

Előnyei:

  • Egyedi méretek
  • Testre szabható program
  • Figyelem felkeltő

Ezeknek a tábláknak az előnye a méretre szerelhetőség. Minden táblát modulokból, egyenként 32x16cm-es. DIP LED vagy SMD LED chippel  ellátott modulok.
Bármilyen feliratot, szöveget, kisebb (8bit-es) ikonokat, logókat, akár videókat megjeleníthet különféle effektekkel ellátva, különböző betűmérettel és típussal.
Másik előnye, hogy a megjelenítendő tartalom tetszőlegesen módosítható ,a  vezérlőprogram segítségével akármikor átszerkesztheti, frissítheti kiírásait.

 

LED tábla programozás,vezérlés:Tábláinkra a kívánt tartalmat egy adott program segítségével tudjuk felprogramozni. A LED táblákra vonatkozó árajánlatok tartalmazzák ennek a programnak az árát és a betanítását is.


A LED táblák vezérlése 3 féleképpen lehetséges:          

USB: Ez az alapértelmezett vezérlő, amivel a tábláinkat vezéreljük.
Bármilyen pendrive segítségével könnyedén felprogramozhatjuk  táblánkat. A vezérlőprogram segítségével megformázzuk a megjeleníteni kívánt tartalmat, azt felmásoljuk a pendrive-ra, majd azt a táblán kiálló USB portba csatlakoztatjuk. A tábla automatikusan felismeri és megjeleníti a következő frissítésig.
                LAN: A tábla LAN kábelen, RJ 45 csatlakozón keresztül csatlakozik egy készülékhez, melyre telepítve van a vezérlőprogram, aminek a segítségével könnyedén módosíthatjuk a megjelenítendő szöveget, effekteket.
                WI-FI: A tábla WI-FI hálózaton keresztül csatlakoztatható egy készülékhez, melyen a vezérlő program van telepítve. A WI-FI antenna a táblába kerül beszerelésre.

Az árak vezérlési tipusonként eltérhetnek

Led fal

LED fal

Napjaink legmodernebb kép és videó megjelenítő eszköze!
A nagy fényerő biztosítja, hogy bármilyen napszakban, bármilyen fényviszonyok közt tökéletesen használható, kül - és beltéren is egyaránt, reklámok, előadások vagy akár Full HD videók prezentálására. A moduláris/kabinetes rendszernek köszönhetően tetszőleges nagyságú, felbontású és képarányú falakat állíthatunk össze.

 

A kabinetek segítségével könnyedén összeállíthatunk nagyobb méretű LED falakat, például koncertek, rendezvények alkalmából.
 Alapvetően kétféle kabinetről beszélhetünk:

  • Metál kabinet:
    Itt a LED modulok egy fémházzal vannak ellátva. Ennek a váznak az előnye, hogy egymásra építhetők az elemek, nem szükséges hozzá tartószerkezet. Szállításukhoz sem kell külön tároló rekeszeket, ládákat biztosítani, önmagukban mozgathatók, ezek a modellek ún. önhordók.
  • Rentál rendszer:
    A modulok magnézium vázra vannak ráültetve, ez az egység vékonyabb, könnyebb kivitel, mint egy metál kabinetes rendszer. Mobilisabbak , rendezvényekre, kitelepülésekre ideális megoldás.  Leggyakoribb telepítési megoldásuk a függesztés, melyhez szükséges egy tartószerkezet. Tárolásuk, szállításuk Rack ládában történik.

Vezérlés

Beltéri:

Beltéri LED falak előnye a meglehetősen közeli pixel ill. LED távolság, ennek köszönhetően viszonylag kis távolságból élvezhető képet kapunk. A P2,5 SMD modulokon 2,5mm-re helyezkednek el a chipek, ennek eredményeképpen már 2,5 méterről nézve egy egységes, éles képet kapunk.
Előnye még, hogy az SMD technológiából adódóan többféle színösszetételt jeleníthetünk meg. A magas felbontásnak köszönhetően kiválóan alkalmazhatjuk prezentációk, animációk vagy akár Full HD videók vetítésére.
               

Kültéri:
A kültéri LED falak jellemzői, hogy teljes mértékben vízállóak, ezért szélsőséges időjárási viszonyok közt is jól alkalmazhatóak, a szakadó eső vagy a hó sem befolyásolja működésüket. Egy másik fontos tulajdonságuknak köszönhetően erős napsütésben is jól megjeleníthető bármilyen kép, ezt a rendkívül nagy fényerejük biztosítja.
Szabadtéri rendezvényekre, koncertekre, sporteseményekre rendkívül jól alkalmazható, a moduláris felépítésből adódóan könnyű szállítani és összeszerelni a megrendelt méretre.
Másik előnyös tulajdonságuk az alacsony energiafogyasztás, a LED technológia jóvoltából.
                                                                         

Hasznos információk

Pixel: 

A pixel pontot, kijelzőknél, monitoroknál képpontot (Picture Element) jelent. Egy digitális kép oszlopokba és sorokba szabályosan rendezett kis négyzetekből áll össze (ún. mátrixba), ezek a képpontok.

Felbontás:
A felbontás a kijelző által megjeleníthető pixelek száma, egy sorban és egy oszlopban található képpontok számának a szorzata.
Minél nagyobb a felbontás, minél több a pixelek száma, annál szebb, élesebb, egységesebb képet látunk, valamint minél közelebb helyezkednek el a led chipek annál szebb lesz a kép.

Moduláris rendszer:
Különböző részegységek, modulok egymáshoz illesztése.  A LED táblák ilyen egységekből állnak össze, melynek számottevő előnyei vannak. Többek közt a modulok helytakarékos tárolása megkönnyíti a szállíthatóságot. Másrészről a tetszőleges méret és képarány kialakításnak lehetősége.

Kabinet:
Alkalmazási területek:

 - szabadtéri rendezvények: koncertek, fesztiválok – színpad háttér, élőadás
 - sportesemények: eredménykijelző,
 - konferenciák
 - reklámfelület
 

LED falakon megjeleníthetünk: 

 - képeket, logókat
 - animációkat
 - sport eredményeket
 - videókat (akár HD felbontásban)
 - élő kamerás közvetítéseket

Nézet:
Rendezés:
Termék összehasonlító
Loading...
Termék szűrés
Ár