Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Reklám tábla - fényújság 16x160cm piros

Katt rá a felnagyításhoz

Leírás

Professzionális, kül- és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas, nagy fényerejű LEDfal és fényújság.

A nagy teljesítményű LEDek fényes nappal is jól látható fényerőt biztosítanak, ami távolról is oda vonzza az ember figyelmét. A LEDek fölött egy kis árnyékoló lemez található, így ha közvetlenül rá tűz a nap, a LEDfal illetve fényújság akkor is jól olvasható, ez nagy előnye a típusnak.

Mobilon vagy számítógépen futó szoftverrel állíthatjuk be a megjelenítendő tartalmat, az effektet, a tartalom (szöveg, kép, stb.) beúszásának sebességét, irányát, betűtípusát, betűméretét, késleltetését, stb, stb.

A szoftver könnyen kezelhető, a kijelzőt a csatlakoztatást követően azonnal felismeri, így semmilyen különleges számítógépes ismeretet nem igényel. A feltöltés után a készülék megjegyzi a kiírandó tartalmat, és a következő módosításig nem szükséges hozzá a telepítő eszköz.

USB-n keresztül tölthető fel a program. A hozzá szükséges program, illetve USB kiállás egyaránt tartozék. Opcióként rendelhető hosszabb USB kábel, Ethernet csatlakozási lehetőség és WiFi  modul.

A szoftver, és az USB csatlakozási lehetőség tartozék.

Műszaki paraméterek:

A LED display 16 cm x 32 cm-es modulokból épül fel, ezen modulok többszörözésével, szinte tetszőleges méretű fényújság készíthető.Egyszínű LED tábla esetén a képpontok mérete 10 mm x 10 mm, azaz a 16 cm magas és 32 cm széles modulon összesen 16 x 32 db, azaz 512 pixel található.

Egy ilyen 512 pixeles egység fogyasztása teljes terhelés mellett 20 Watt, de mivel szövegek kiírásakor többnyire csak a ledek egy része világít, így kb. 6-8 Wattos átlagos fogyasztással lehet számolni modulonként, így ahány modul, annyiszor 6-8 Watt lesz a teljes fényújság fogyasztása.

A LED fényújság világításának színét előre meg kell határozni, ez később nem változtatható, csak az RGB LED chipeket tartalmazó táblán. Az egyszínű LED táblákon a kiírt szöveg színe lehet piros, piros, kék, sárga vagy zöld.


A tábla pontos külső méretét az alábbi módon tudjuk meghatározni:
A modulok száma alapján adott a modulok teljes mérete cm-ben. A tábla keretét alkotó profil mérete 3.5 cm, ami mind a négy oldalról körbeveszi a táblát. Emiatt a modulok szélességéhez és magasságához 7-7 cm-t hozzá kell adni. A termékadatokat tartalmazó táblázatban megadott méretek a hasznos méretek, a keret ezen a méreten nyúlik túl!

A tábla mélysége 9 cm.

Példa egy 1x5-ös modul teljes méretének kiszámítására:
A modulok magassága 1x16 cm = 16 cm.
A modulok szélessége 5x32 cm = 160 cm.
A szélességhez és a magassághoz hozzá kell adni 7-7 cm-t.
A tábla teljes mérete 23 cm x 167 cm x 9 cm lesz.

 

 

A LED világító táblák előnyei
A világító reklámok jelentős figyelemfelkeltő hatással rendelkeznek, ezért szívesen alkalmazzák mindenféle környezetben pl. üzletek, benzinkutak, szórakozóhelyek, egyéb kereskedelmi vállalkozások. A LED technológia segítségével a fényreklámok is megújulnak, hiszen az energiatakarékos fényforrásnak köszönhetően a LED display működtetése gazdaságos, ezáltal kisebb vállalkozások is megengedhetik maguknak!

A LED reklámtáblában a ledek magas fényerejűek, napos időben is jól láthatóak, por- és enyhén ütésállóak, valamint esőállók - ezáltal kültéren és beltéren is elhelyezhetőek. Többféle méretben rendelhető!

Minden időben jól látható reklám!
A LED kijelző praktikus, hiszen (a közvetített üzenet) nemcsak nappali világosságban, napfényes időben emelkedik ki a környezetből, hanem éjszaka is jól láthatóvá válik a LED táblán megjelenő szöveg vagy animáció. A gyalogosan, kerékpárral, vagy autóval közlekedők számára egyaránt érdekes lehet a fényreklám, mely többféle időjárási körülmények között (pl. napsütés, eső, szürkület) is jól látható. Információs táblaként is használható, hiszen lehetőség van akár az aktuális dátum, vagy hőmérséklet kiíratására is!

Könnyen programozható!
A LED tábla programozása a mellékelt szoftver segítségével akár otthon is beállítható! A futófényes LED tábla árak, akciók, reklámszövegek, óra, dátum kijelzéséhez nagyon jól felhasználható. Az általunk forgalmazott LED szöveges kijelző teljes körűen képes kezelni a magyar ékezetes betűket, emellett több ezer karakter tárolására is alkalmas! Lehetőséget ad a fényerő, sebesség, betűtípus, betűméret változtatására, de több mint 60 effekt, futó szegélyvonalak megjelenítésére is alkalmas.

USB-n keresztül programozható LED reklámtábla, fényújság

A táblához egy LED vezérlő szoftvert is biztosítunk, mellyel a kívánt szöveg és effekt beállítását elvégezhetjük. A kész programot egy kattintással exportálhatjuk egy pendrive-ra. A program feltöltéséhez mindössze csatlakoztatnunk kell a pendrive-ot a fényújsághoz, ami néhány másodpercen belül automatikusan elmenti a kapott adatokat a belső memóriájában (2 MB).
További rendelhető kiegészítők
A rendelhető kiegészítők sora változhat, a termékleírás alatti "Kapcsolódó termékek" szakaszban megtalálhatja a pillanatnyilag elérhető kiegészítőket.

Hőmérséklet szenzor: a hőmérő szenzor segítségével kiíratható az aktuális hőmérséklet a kijelzőre. Közkedvelt funkció, hiszen érdekes adatot szolgáltat az emberek számára, így vonzza a tekintetet.

Wifi vezérlő (2 vagy 4 soros, egyszínű modullal szerelt táblához): segítségével okostelefonról (Android, IOS), vezeték nélküli WIFI hálózaton keresztül is lehet szerkeszteni a kijelzőn látható programot, így mellőzhető az USB-s pendrive kapcsolódás. Különösen kényelmes megoldás nehezen elérhető, vagy magasra szerelt táblák esetében.


Számítógépről irányított WIFI vezérlő (128 cm tábla magasságig): a legapróbb részletekig elvégezhető minden beállítás ezzel a vezérlővel. A WiFi-s kialakításnak köszönhetően szabadtéren akár 100 méter távolságból is vezérelhető a tábla.

 

A LED tábla rögzítése
A LED modulokat tartalmazó kijelző váza dupla falú alumíniumból készül, melyet a megjelölt helyeken kívül (pl. a tápegységek helye) bárhol lehet rögzíteni önmetszős csavar segítségével például L-konzolhoz vagy zártszelvényhez.

 

LED világító táblára vonatkozó garancia
A LED kijelző berendezés három fő egységből áll: LED modul, vezérlő egység, tápegység. Meghibásodás esetén a meghibásodott egység cseréjére kerül sor.

A LED modulra pixelgarancia is érvényes, ez azt jelenti, hogyha a panelen lévő ledek 1%-a meghibásodik, akkor a komplett panel cseréjére kerül sor (ha például egy egyszínű 512 darab ledes panelen 5 led meghibásodik, cseregarancia érvényes az egész panelre).
A garancia időtartama 1 év.

Ár:
76.200 Ft (60.000 Ft + ÁFA)
Gyártó:
Cikkszám: 16160piros

Programozható LED tábla, fényújság
Napjainkban üzletünk, vállalkozásunk reklámozása fontosabb, mint valaha, hiszen a konkurencia harc egyre erősebb és erősebb. Ebben a versenyben csak akkor tudunk talpon maradni, ha folyamatosan a legmodernebb, illetve a leginkább figyelemfelkeltő reklámozási eszközöket választjuk. Pillanatnyilag a világító reklámtáblák a legelterjedtebbek, de a pixel vezérelt termékek (fényújság, videófal) is egyre nagyobb és nagyobb szeletet hasít ki magának a piacból.

Ezeket a mozgó, pixel vezérelt, USB-n keresztül programozható LED reklámtáblákat kínáljuk most figyelmükbe.

 

Kérésre ingyenesen felprogramozzuk a LEDfalat és beállítjuk az első megjelenítendő tartalmat.

Raktárkészlet 1: Raktáron
Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!